Home of the IT&C Business

Altii despre noi

Fiind o companie cu activități în domeniul industriei software, căutam o locație care să îmi ofere condițiile optime pentru derularea și dezvoltarea unei astfel de afaceri. În urma mai multor căutari pe internet, am găsit mai multe locații, printre care și HIT Park. Am efectuat o vizită și ceea ce am găsit la HIT Park m-a convins că acesta este locul pentru afacerea pe care o conduc. Infrastructura, toate utilitățile de care aveam nevoie, prețul foarte avantajos la chirie, conexiune internet de foarte mare viteză (esențială pentru business-ul nostru), spații de birouri generoase, curate și bine ingrijite, posibilitatea de a ne extinde ușor, toate aceste lucruri m-au determinat să îmi mut afacerea la HIT Park.

Astfel, din iunie 2011, suntem clienți ai HIT Park. Aici am găsit o echipă de management profesionistă, orientată către client și foarte promptă în rezolvarea unor eventuale probleme sau nemulțumiri din partea noastră.

Suntem clienți ai HIT Park de aproape un an și consider că am făcut o alegere foarte bună atunci când am decis să închiriem spații aici. (11.04.2012)

Nick Vercruyssen
CEO - ISS Workforce

 

Suntem unul dintre cei mai vechi clienți ai HIT Park, firma noastră a închiriat un birou în anul 2008, între timp am mai închiriat unul, apoi ne-am mutat într-o altă clădire unde și în prezent ocupăm parterul acelei clădiri. Suntem clienți ai HIT Park de patru ani de zile, suprafața închiriată de noi a crescut față de cea din 2008, ceea ce denotă că ne simțim bine la HIT Park și suntem mulțumiți de condițiile care ne sunt oferite aici. (16.04.2012)

Stelian Anghel
Geolog, Interdevelopment

 

Suntem clienți ai HIT Park din mai 2011. Cunoșteam această locație foarte bine deoarece în urmă cu un an de zile făcusem o cercetare de piață pentru a vedea unde găsim condițiile cele mai bune pentru afacerea noastră și fusesem în vizită și la HIT Park împreună cu domnul viceprimar al comunei Hemeiuș. Încă de la acea vizită am știut că atunci când va veni momentul să închiriem un spațiu, HIT Park va fi locația cea mai potrivită deoarece îndeplinea toate condițiile căutate de noi, plus prețul la chirie foarte avantajos comparativ cu cel al spațiilor pe care le găsisem în oraș.

Chiar dacă HIT Park se află la 9 km de orașul Bacău și acest lucru ar putea fi văzut ca un mic dezavantaj de către unele companii, pentru noi este un avantaj deoarece ne îndepărtează puțin de aglomerația orașului și este o locație ușor de ținut minte atunci când clienții noștri ne întreabă unde avem sediul.

Suntem mulțumiți de alegerea făcută și pe viitor luăm în calcul să ne dezvoltăm și să mai închiriem un spațiu.(04.04.2012)

Sonia Caragea
Director General Laborvet

"Cu IT-ul, cu software-ul, cu proprietatea intelectuală, se poate. Ce se poate?! Se pot face bani. (…) Cu acest Parc, cu extinderea lui şi cu tot ceea ce s-a povestit aici, puteţi aduce în judeţ bani mulţi, trebuie doar să vă forţaţi un pic în direcţia asta... (…) În compania pe care o conduc, din aproximativ 100 de oameni, 20 vin din zona dumneavoastră...“ (01.11.2005 - Deschiderea Parcului Industrial HIT)

Radu Georgescu
Presedintele companiei GeCAD

Parcul este foarte bine gândit, foarte bine construit. (…) Partea grea a trecut, acum începe partea îngrozitor de grea ce ţine de ceea ce se va întâmpla aici... (…) E foarte greu să ajungi aici, e foarte greu să te menţii aici. (…) Moldova beneficiază de programatori foarte buni, nu este o vorbă, este o realitate, şi o realitate care este măsurabilă. Majoritatea programatorilor originari din România care lucrează la Microsoft provin din Moldova şi sunt formaţi la Universitatea din Iaşi...“(01.11.2005 - Deschiderea Parcului Industrial HIT)

Varujan Pambuccian
Preşedintele Comisiei de Tehnologie a Informaţiei din Camera Deputaţilor - 2005

"Investiţia este una binevenită într-o zonă cu un important potenţial economic...   (…) Sunt convins că managementul proactiv al parcului va reuşi şi mă aştept ca aici la Bacău industria de IT să devină înfloritoare. (…) Parcul HIT Hemeiuş vine în completarea activităţii Parcului Tehnologic de la Iaşi (Tehnopolis), care se concentrează pe cercetare. Sunt două iniţiative care se completează în această regiune. (…) HIT PARK trebuie să aibă un efect atrăgător pentru alţi investitori din zonă, este un proces care va deveni un fel de bulgăre de zăpadă şi vom vedea efectele acestuia pe termen lung. (01.11.2005 - Deschiderea Parcului Industrial HIT)

Jonathan Scheele
Şeful Delegaţiei Comisiei Europene în România