Home of the IT&C Business
In reorganizare judiciara
HIT PARK vă lansează invitația de a porni împreună în explorarea oportunităților pe care vi le oferă.
Nevoile clienților și așteptările acestora sunt întotdeauna prioritare. Ne-am propus să oferim standarde ridicate și servicii ireproșabile.
Interdevelopment

 

Interdevelopment este o firma de consultanţă dinamică, ce furnizează o gamă variată de servicii clienţilor la nivel local, regional şi naţional. Serviciile noastre sunt prestate la un înalt nivel de profesionalism, cu atenţie ȋndreptată asupra nevoilor clienților noștri.
 

Misiunea noastră constă ȋn furnizarea de consultanţă ȋn termenele stabilite şi la cel mai bun raport calitate-preţ, răspunzȃnd cerinţelor şi nevoilor clienţilor noştri.

Înfiinţată în anul 2001 la Bucureşti şi având în prezent peste 60 de angajaţi permanenţi şi colaboratori, Interdevelopment activează în domeniul consultanţă & inginerie, în special în domeniul protecţiei mediului, furnizând soluţii complete pentru dezvoltarea şi implementarea proiectelor naţionale şi internaţionale.

Serviciile de consultanţă oferite de compania noastră acoperă o arie diversă de sectoare de activitate, incluzând gestionarea deşeurilor, alimentarea cu apă potabilă, canalizarea şi epurarea apelor uzate, calitatea aerului, biodiversitate, GIS, schimbari climatice. De asemenea, serviciile prestate de companie cuprind activităţi specifice conştientizării publicului sau îmbunătăţirii capacităţii instituţionale a autorităţilor publice.

În cei aproape 8 ani de activitate, experţii noştri au fost implicaţi în derularea a peste 30 de proiecte de dimensiuni mari şi medii, în diferite judeţe ale ţării, în general fiind vorba de proiecte cu finanţare internaţională (UE, Banca Mondială, etc.), beneficiarii serviciilor noastre fiind administraţii locale, instituţii centrale, dar şi companii private.


Principiul de bază al activităţii noastre este acela că serviciul de consultanţă nu este doar un mijloc de a finaliza un proiect, ci un produs care are o deosebită importanţă pentru client, trebuind să fie funcţional, durabil, încadrabil în buget şi timp.